Resultaten voor handelspand

handelspand
handelspand - Keuring elektriciteit: Wetgeving, prijs en weetjes.
Wanneer een woning verkocht wordt, en de aanwezige installatie eerder werd geplaatst dan 1 oktober 1981, dan moet er een gelijkvormigheid verslag overlegd kunnen worden. In dit keuringsrapport wordt aangegeven dat de elektrische installatie overeenkomt met de regels zoals deze zijn vastgelegd in het Algemeen Reglement Elektrische Installaties AREI. Wanneer de woning verkocht wordt moet deze documentatie overhandigd worden aan de nieuwe eigenaar.: Een eendraadschema, dat is het schema van de elektrische installatie. Een positieschema, dat is de situatieschets van de elektrische installatie. De identificatiecode EAN code van de aansluiting, die op de elektriciteitsnota vermeld staat. Wanneer de installatie niet goedgekeurd wordt, is het nog steeds mogelijk om de woning te verkopen. In dat geval kun je overeenkomen met de koper dat deze de verantwoordelijkheid voor de reparatiewerken op zich neemt. Het is wel verplicht om de datum van verkoop aan het keuringsorgaan door te geven die verantwoordelijk is voor het afkeuren van de installatie. De koper heeft één jaar de tijd om de nodige verbeteringen aan te brengen en een herkeuring uit te laten voeren. Als je ervoor kiest om de keuring door hetzelfde bedrijf uit te laten voeren kun je vaak kosten besparen.
Vrijstelling van de onroerende voorheffing na verbouwing van een handelspand Vlaanderen.be.
Vrijstelling van de onroerende voorheffing na verbouwing van een handelspand. U hebt recht op een volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing als u een handelspand verbouwt tot een woning. U komt in aanmerking voor deze vrijstelling als u aan volgende voorwaarden voldoet.:
te
Bedrijfsvastgoed te huur in Antwerpen. 306 bedrijfsvastgoeden nu op Immovlan.
Bedrijfsvastgoed te huur. Bedrijfsvastgoed te huur in Antwerpen. 306 bedrijfsvastgoeden te huur in Antwerpen. Industrie te huur. Handelspand te huur. Handelspand te huur. Handelspand te huur. Handelspand te huur. Kantoor te huur. Handelspand te huur. Handelspand te huur. Kantoor te huur.
dakwerken dendermonde
Bedrijfsvastgoed te huur in Brugge 8000 Zimmo. CAPTCHA. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Immo te huur in Koolkerke 8000. Immo te huur in Sint-Andries 8200. Immo te huur in Sint-Michiels 8200. Immo te huur in Assebroek 8310. Immo te huur in Sint-Kruis 8310. Immo te huur in Dudzele 8380. Immo te huur in Lissewege 8380.
te
BRX Vastgoed Tessenderlo, Handelspand met woonst Handelspand woonst 11a38ca.
Handelspand woonst 11a38ca. Handelspand met woonst voor 498.500. Paalseweg 122, 3980 Tessenderlo. Bekijk op kaart. 21114m, 2 woonopp. 1138m 2 grondopp. EPC: 337 kWh/m 2. HANDELSPAND MET STRAKKE MODERNE WOONST. Op de Paalseweg nummer 122 vinden we deze handelsruimte met woonst terug.
wommelgem
Vrijstelling onroerende voorheffing verbouwen handelspand tot woning Detailhandel in Vlaanderen.
Vrijstelling onroerende voorheffing verbouwen handelspand tot woning. Om de leegstand van handelspanden te bestrijden, kan bij de verbouwing van een klein handelspand tot woning, een volledige vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende drie aanslagjarenjaren bekomen worden. Een handelspand wordt als klein gedefinieerd als de vloeroppervlakte maximaal 1500 m bedraagt WIB 92, artikel 253, eerste lid, 7.
woning te koop
Handelspanden Center Office.
Schitterende ligging voor dit ruime handelspand, geschikt voor zowel winkel met woonst als kantoorruimte met magazijn en. Schitterende ligging voor dit ruime handelspand, geschikt voor zowel winkel met woonst als kantoorruimte met magazijn en woonst. Ideaal voor wie op zoek is naar een pand waar visibiliteit en ruime parking voor en achteraan een troef zijn.
slotenmaker borgerhout
Handelspand te koop Sint-Kruis.
Contact Vacatures Team Blog Eigenaarslogin. Handelspand te koop Sint-Kruis. Handelspand rand Brugge. Vraagprijs: Vraag prijs aan. Vraag nu uw bezoek aan Of voeg toe aan je favorieten. Lies Maes 32 475 96 34 84 Ref. Niet van toepassing. Handelspand rand Brugge.
te huur in tenerife adeje
Te koop: Handelspand met woonst in het centrum van Gullegem Gullegem 8560 Vastgoedkantoor Devriese.
U WIL VERKOPEN. U WIL VERHUREN. 056 44 03 69. Handelspand met woonst in het centrum van Gullegem. Vraagprijs: 375 000 Gullegem. Deze handelszaak is gelegen in het hartje van Gullegem op een top locatie en uitermate commercieel gezien de grote passage.
Overname Lening
Te koop Immo Francois. logo-immo-francois. icon-map. icon-grid. icon-no-results. bbg-logo. instagram.
Immo Francois BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het BIV, Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160 Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL KB van 27 september 2006 Erkend lid CIB. 2019 Immo Francois.
kostprijs keuring elektriciteit
handelspanden te koop Decimo.
Onze aanpak Contact Schrijf u in. Handelspand te koop. sorteren op prijs datum gemeente. Te koop: Commercieel kantoor te Halle. Architecturaal industrieel gebouw in Dassenveld Halle. Polyvalent modern en energiezuinig gebouw met kantoor-en stockagefunktie. Ca 738m bureelruimte verdeeld over twee verdiepingen.
lening overnemen

Contacteer ons